ajankohtaista

Arkisto
Ajankohtaista
22.09.2017 - Avoimet työpaikat, Johdon assistentti
Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossamme. Pääset näyttämään taitosi ja olemaan iso tuki yrityksen kasvussa ja kehityksessä. Liity joukkoomme ja kehity kanssamme!

Avoimet työpaikat
17.08.2017 - Oppiminen on terveen kasvun keskeisin avain
Merius Oy Kpedu Aikuiskoulutus lehdessä - Tekninen suunnittelija näkee asiat pidemmälle
Lehti kokonaisuudessaan luettavissa tästä.
30.06.2017 - Avoimet työpaikat
Etsimme kehitysmyönteiseen joukkoomme asiantuntijoiksi hyviä tyyppejä, jotka kykenevät toimimaan sulavasti osana tiimiämme. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme Meriuksella olla ylpeitä. Haku on käynnissä 13.8.2017 asti.

Katso avoimet työpaikat.
29.06.2017 - Olemme heinäkuussa lomalla
Olemme lomalla 3.7-28.7.2017 ja toimistomme on tuona aika suljettu. Toivotamme mukavaa ja lämmintä kesää kaikille!
14.06.2017 - Merius Oy tukee Kokkolan yliopistokeskus Chydeniusta
Merius Oy on mukana yliopistokeskus Chydeniuksen varainhankintakampanjassa, tekemällä 5000 euron lahjoituksen. Lahjoituksilla kasvatetaan alueen osaamista yliopistokeskuksen koulutus- ja tutkimusaloilla.

-Pidämme alueen elinkeinoelämän kilpailukyvyn kannalta tärkeänä tukea paikallisen korkean koulutuksen saatavuutta, perustelee toimitusjohtaja Hannu Sarja lahjoitusta.

Lue lisää Hannu Sarjan mietteistä ja Chydeniuksen varainhankintakampanjasta Jyväskylän yliopiston tiedotteesta.
11.05.2017 - Meriuksen matka jatkuu Kasvu Openin parissa!
Merius Oy on valittu Pohjanmaan Kasvu Openin lupaavimmaksi kasvajaksi. Semifinaalin voitto oikeuttaa paikan lokakuussa 2017 järjestettävään Kasvu Open finaaliin. Kiitollisena Merius jatkaa työtä ja kehitystä tällä matkalla.

"Tuomariston mukaan Merius Oy:n liiketoimintapotentiaali on huikea, sen liikeideassa on kansainvälistymispotentiaalia ja tähänastinen kasvukehitys vakuuttaa."
Lue lisää
28.02.2017 - Nimityksiä
Kehitysmyönteiseen asiantuntijajoukkoomme ovat liittyneet nyt myös Lari Korkiakoski, Janette Pyörre ja Markus Härkönen.

Osaksi asiantuntijatiimiämme ovat liittyneet AMK Ins. Lari Korkiakoski 31.10.2016 ja DI Markus Härkönen on 1.2.2017. Lari ja Markus keskittyvät laitossuunnitteluun liittyviin tehtäviin.
Janette Pyörre on aloittanut joukossamme 2.1.2017. Hän toimii avustavana suunnittelijana sekä vastaa viestintään liittyvästä aineiston tuotannosta. Janette opiskelee oppisopimuksella Teknisen suunnittelun perustutkintoa.